Семінар-нарада "Організація оздоровлення в умовах дошкільного навчального закладу "

29 травня 2018 року на базі відділу освіти, молоді та спорту Чернігівської селищної ради проведено семінар-нараду для завідувачів закладами дошкільної освіти. Розглянуто питання щодо підготовки та організації літнього оздоровчого періоду в умовах дошкільного навчального закладу за участю Оверченко В.І. - фельдшера санітарного відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Чернігівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області.

В ході перегляду презентації керівники підвищили рівень теоретичної підготовки з питань організації літнього оздоровчого періоду, розширили та уточнили знання щодо особливостей організації харчування дітей. 
Під час заходу начальник відділу освіти Куц Л.А. зупинилася на особливості організації дошкільної освіти в умовах нового законодавства, а методист Саєнко Т.А. ознайомила керівників з нормативно-правовими документами та зосередила увагу на діяльності дошкільних навчальних закладів в літній період. 
Проведення семінару дало змогу кожному з учасників зробити аналіз отриманої інформації, визначити основні напрямки роботи закладу в оздоровчий період.

Коментарі