Районне свято «Країна Дитинства»

Світлана Школяренко, директор БДЮТ

01 червня 2018 року відділом освіти, молоді та спорту Чернігівської селищної ради спільно з відділом культури та туризму та Районним центром культури та дозвілля проведено районне свято «Країна Дитинства», приурочене до Всесвітнього Дня захисту дітей.
На районний захід приїхало понад 350 дітей із 14 загальноосвітніх шкіл району.
Із привітанням зі святом та початком канікул завітали на свято Веремій Людмила Сергіївна, заступник голови Чернігівський селищний ради, Владислав Анатолійович Лебідь, заступник голови Чернігівської районної ради, Наталія Миколаївна Степаненко, заступник голови Чернігівської районної державної адміністрації. Гості привітали дітей із початком канікул, побажали гарного відпочинку, яскравих вражень та здійснення мрій.

Свято продовжили хореографічні та вокальні композиції у виконанні учнів смт. Чернігівка. Своїм співом порадували присутніх Оля Аксьонова, Влада Шевченко, Діана Дев’яткіна, Олександра Герасименко, Еля Хлепітько, Руслан Харченко, Інна Лапіна, Артем Щербінка.

Хореографічні композиції «Україна», «Диско», «Ковбої» представив колектив «Забава» під керівництвом Галини Михайлівни Крижко, а композиції «Чумачечая весна», «Український танець» «Топ-топ, хлоп-хлоп» - хореографічний колектив «Веселка» Чернігівського селищного палацу культури під керівництвом Калінкіної Галини Ростиславівни.

Спонсорами свята стали: Чернігівська районна партійна організація Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» Запорізької області, Голова СВК «Новомихайлівський» Удовенко Петро Петрович та голова профспілки працівників освіти Коротич О.Г.


На свято також прибув сектор 5-ДПРП ГУ ДСНС України в Запорізькій області на чолі із капітаном служби цивільного захисту Олександром Романовичем Синицею, який ознайомив дітей з можливостями пожежного автомобіля та сфотографувалися з дітьми на пам'ять про свято.


Атракціони та батути із м. Токмак, солодка вата та кумедні сувеніри довершили святковий настрій дітей.

Добрими побажаннями та гарним настроєм розпочалися літні канікули у дітей. Тож бажаємо нашим школярам гарно відпочити та здоровими і бадьорими повернутися до навчання 1 вересня 2018 року.

Коментарі