Юнаки закладів загальної середньої освіти відкрили 74-ту районну спартакіаду школярів.

01-02 жовтня та 10-11 жовтня на базі стадіону (міні-футбольне поле зі штучним покриттям) Довгинського НВК відбулися перші змагання з міні-футболу в залік 74-ої районної спартакіади школярів.

В змаганнях взяли участь близько 130 юних футболістів серед 14 закладів загальної середньої освіти району. Захід проведено з метою активізації фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи серед школярів, розвитку фізичних якостей, патріотичного виховання, удосконалення спортивної гри та популяризації футболу.

З перших хвилин гри стало зрозуміло, що команди налаштовані на боротьбу за чемпіонство. Тож, на ігровому полі було цікаво і гаряче.

Завдяки кращій фізичній підготовці і технічним даним спортсменів у фінал серед ЗЗСО І-ІІІ ступенів вийшли (ІІ тур) найсильніші команди Просторівської, Новополтавської, Верхньотокмацької, Чернігівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, ОНВЗ Чернігівська ЗОШ І-ІІІ ступенів та Новомихайлівського НВК.

Зустріч у фіналі була динамічною та видовищною. За підсумками запеклої боротьби перемогу здобули:
І місце – команда Просторівської ЗОШ І-ІІІ ступенів та філії Стульневський НВК ОНВЗ Чернігівська ЗОШ І-ІІІ ступенів;
ІІ місце – команда Новополтавської ЗОШ І-ІІІ ступенів та Довгинського НВК;
ІІІ місце – команда Чернігівської ЗОШ І-ІІІ ступенів та Обіточненської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Переможців та призерів змагань нагороджено почесними грамотами відділу освіти, молоді та спорту Чернігівської селищної ради, команді Просторівської ЗОШ І-ІІІ ступенів вручено пам’ятний кубок за І місце.

Коментарі