Настільний теніс серед учнівської молоді

Анна Момот, методист МК

13 грудня 2018 року відбувся районний чемпіонат з настільного тенісу серед школярів. Святкове відкриття чемпіонату пройшло на базі філії Чернігівська ЗОШ І-ІІ ступенів, ОНВЗ Чернігівська ЗОШ І-ІІІ ступенів та ДЮСШ, які радо вітали учасників. Настільний теніс зібрав понад 50 любителів цього виду спорту та близько 30 вболівальників. 
Головною метою заходу є розвиток фізичних якостей, активізації спортивно-патріотичного виховання, формування здорового способу життя, залучення школярів до фізичної культури як складової частини загальнолюдської культури, розвитку настільного тенісу в районі.
Гра була напруженою та захоплюючою. Серед дівчат та юнаків точилась цікава, інтригуюча гра з топсами, підрізками, неймовірними подачами.
Захід учасники закінчили з наступними результатами:
в загальнокомандному заліку на першому місці Новополтавська ЗОШ І-ІІІ ступенів та філія Стульневський НВК, на другому - команди Богданівської ЗОШ І-ІІІ ступенів та Обіточненської ЗОШ І-ІІІ ступенів, і на третьому місці на п’єдестал пошани сходять Верхньотокмацька ЗОШ І-ІІІ ступенів та Хмельницький НВК.

В особистому заліку серед дівчат чемпіонками стали Тетяна Пода (Новополтавська ЗОШ І-ІІІ ступенів), вкотре демонструючи свою майстерність (четвертий рік поспіль не поступається перемогою), та Нестеренко Катерина (філія Чернігівська ЗОШ І-ІІ ступенів); другі місця посіли Яна Ковтун (Ільїнський НВК) та Надія Лебедєва (філія Стульневський НВК); на третьому місці опинилися завзяті дівчата Ольга Коваленко (Верхньотокмацька ЗОШ І-ІІІ ступенів) та Влада Власович (Хмельницький НВК).
«Ловкость рук и никакого мошенничества» продемонстрували і юнаки: чемпіонами в особистому заліку стали: Ярослав Галич (Новополтавська ЗОШ І-ІІІ ступенів) та Роман Гаврик (філія Стульневський НВК); Віктор Михайлов (Богданівська ЗОШ І-ІІІ ступенів) та Дмитро Деркач (Обіточненська ЗОШ І-ІІІ ступенів) посіли другі місця; третій щабель пошани зайняли Ярослав Самодзін (ОНВЗ Чернігівська ЗОШ І-ІІІ ступенів) та Михайло Мітін (Новоказанкуватський НВК).

Переможці та призери районного чемпіонату з настільного тенісу нагороджені грамотами відділу освіти, молоді та спорту Чернігівської селищної ради та оваціями вболівальників.

Коментарі