ІХ Всеукраїнський конкурс «Моральний вчинок»

Протягом лютого у закладах освіти Чернігівської громади відбудеться І етап ІХ Всеукраїнського конкурсу «Моральний вчинок».  ІІ (районний) етап буде проведено з 01 по 25 березня 2019 року. 

Учасниками можуть стати учні навчальних закладів (конкурс передбачає індивідуальну та групову участь). Учасникам Конкурсу можуть надавати допомогу педагоги, батьки, керівники громадських організацій, представники органів учнівського самоврядування тощо.
Конкурс проводиться з метою національно-патріотичного виховання учнівської молоді, популяризації духовних і моральних надбань, консолідації зусиль, спрямованих на моральний саморозвиток особистості, сприяння формуванню громадянської позиції та соціально-правової активності учнів та студентів, створення належних умов для прояву патріотизму, високих моральних цінностей, почуття любові до України, готовності до захисту України, забезпечення її суверенітету, територіальної цілісності та недоторканості.

  • Наказ відділу освіти, молоді та спорту від 30.01.2019 № 34 "Про проведення І-ІІ етапів ІХ Всеукраїнського конкурсу «Моральний вчинок».
  • Детальніше про обласний етап Всеукраїнського конкурсу "Моральний вчинок"  на сторінці ЗапоВікі 

Коментарі