Час збирати урожай талантів

29 травня районна шкільна родина зібралась у залі центру культури та дозвілля на традиційні травневі зустрічі – районне свято для обдарованої учнівської молоді «Талант+творчість».

На святі зібралися найкращі юні інтелектуали та дослідники, поети та мовознавці, туристи та спортсмени, кращі золоті голоси, кращі «умілі ручки», активісти-волонтери та відмінники Чернігівської громади. З вітальним словом до присутніх звернулися Манич В.О. - голова Чернігівської об’єднаної територіальної громади, Сушко Б. В. – голова Чернігівської районної державної адміністрації, Куц Л.А. – начальник відділу освіти, молоді та спорту Чернігівської селищної ради, Ткаченко Б.С. – керівник апарату Чернігівської РДА, Коротич Л.П. – керуюча справами справами виконавчого апарату Чернігівської районної ради, Щипенко І.С. – керівник політичної організації «Наш край». 

Протягом квітня педагогічні колективи закладів освіти мали змогу обговорити та подати кандидатури своїх кращих «зіркових» учнів або команд для нагородження на святі для розгляду районній комісії. 
Кошти на грошові сертифікати учням були виділені з місцевого бюджету відповідно Програми підтримки та розвитку обдарованої та творчої молоді Чернігівської об’єднаної територіальної громади на 2019-2020 роки, затвердженої сесією селищної ради. Ексклюзивні букети солодощів діти отримали від представників народного депутата України Олександра Пономарьова.

Святковий настрій музичними вітаннями забезпечили Путятіна Олеся та Рекуненко Богдана, Пилипенко Юлія, Лоцман Анастасія, Романчук Тетяна, Славіна Маргарита, Щербань Аріна та Щербань Тетяна, танцювальний колектив "Забава", танцювальний колектив вихованців дитячого садочка «Сонечко». Ващенко Марія, Кучер Дар’я та Лотарьова Софія показали свій талант і як чарівні ведучі свята, і як солістки, подарувавши глядачам пісню. Вражали майстерністю роботи на виставці декоративно-прикладного мистецтва «Золоті руки школярів Чернігівки», яка діяла під час свята. 
Дійсно, молодь нашої громади – творча, ініціативна, обдарована, вона - найкраща!!!

Коментарі