Задля єднання в ім’я Перемоги

Молодь з усіх куточків Чернігівської громади проїхала велопробігом задля єднання в ім’я Перемоги 
Сьогодні у селах Чернігівського району 5 рік поспіль стартувала велоестафета «Єдність в ім’я Перемоги», яка об’єднала шанувальників велосипедного спорту, представників територій району, старостинських округів, керівників району, громади. Загалом в цій акції патріотизму і спорту взяли участь близько ста велосипедистів. 

Сьогоднішній маршрут є символічним: рухаючись велосипедом, учасники долали не тільки чималу відстань, а й передавали естафету пам'яті про героїчні подвиги учасників Другої світової війни нашим нащадкам. День Перемоги – гарна нагода згадати героїчні сторінки нашої історії, вшанувати пам'ять визволителів, які вирвали з пазурів ворога Перемогу, а разом з тим – здобули мирне небо для нас і наших дітей, дали змогу вільно жити і працювати на власній, ніким не підкореній землі! 

Вшановуючи річницю Перемоги, ми єднаємося національною ідеєю і прагненням разом іти до нових звершень і світлого майбутнього. Як доказ – сьогоднішня велоестафета «Єдність в ім’я Перемоги». І з задоволенням відзначимо, що ця акція єднає декілька поколінь і зібрала сьогодні активну молодь. 
Із різних точок громади за 5 маршрутами стартували учасники велоестафети і в переважній більшості це учнівська молодь.
Фінальним акордом єдності стало спільне створення банера Чернігівського району "НІКОЛИ ЗНОВУ".

Будьмо єдиними, щоб довести, що великий український народ не здолати і не підкорити!

Коментарі