Учасники «крутих» ігор на зональному турі

Анна Момот, методист МК

Наприкінці жовтня (24.10) у м. Гуляйполе відбувся зональний тур Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед школярів "Cool Games", участь в якому взяли 8 районів: Більмацький, Гуляйпільський, Новомиколаївський, Оріхівський, Пологівський, Токмацький район, м. Оріхів. 

Учасниками заходу стали школярі віком від 9 до 17 років. Змагання проходили на базі комунального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа» Гуляйпільської міської ради у трьох вікових дивізіонах. Чернігівський район представляли три команди від опорного навчально-виховного закладу Чернігівська ЗОШ І-ІІІ ступенів. Команди готували вчителі фізичної культури Скидан Марина Миколаївна та Стребуль Юрій Анатолійович. 

Учасники змагань показали високу активність та згуртованість. За результатами довготривалої боротьби другий віковий дивізіон (Шевченко Владислава, Макаренко Олексій, Паніна Ніна, Лемешко Владислав, Будянська Аліна, Макаренко Артем) посів почесне ІІІ місце. Спортсмени першого та третього дивізіонів лише кількома секундами поступилися призовим місцем своїм суперникам. Проте це перша гра в історії Чернігівського району і це також досвід. У нас ще багато перемог попереду! 

Бажаємо керівникам команди та учням нових вершин, здоров’ я та наснаги!

Коментарі