Військово-спортивний турнір серед школярів 2019

04 грудня 2019 р. на базі Чернігівської ЗОШ І-ІІІ ступенів було проведено районний військово-спортивний турнір серед школярів. Турнір присвячений Дню Збройних Сил України мав на меті виховання майбутніх захисників своєї Вітчизни та формування в них готовності служити в лавах ЗСУ. У змаганнях взяли участь 11 закладів освіти, всього 44 учасника. Цьогоріч також і дівчата взяли участь у турнірі та продемонстрували свою майстерність у стрільбі з пневматичної гвинтівки та віджиманні від лавки. 

В особистому заліку у стрільбі з пневматичної гвинтівки за кількості очок чемпіоном визнано Братішка Олександра (Ільїнський НВК). Куралімов Петро (Новоказанкуватський НВК) посів друге місце та третю сходинку пошани зайняв Стулень Назар (Богданівський ОЗЗСО). 

За результатами змагань у стрільбі з пневматичної гвинтівки перше місце посіла команда Чернігівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, друге місце виборола команда Богданівського ОЗЗСО, третє місце зайняла команда Ільїнського НВК. 

В особистому заліку з віджиманні від підлоги свою фізичну підготовку продемонстрували Іщенко Олег (Чернігівська ЗОШ І-ІІІ ступенів) – перше місце. Галян Богдан (Богданівський ОЗЗСО) – друге місце. Ценов Денис (Богданівський ОЗЗСО) та Стеценко Едуард (Чернігівська ЗОШ І-ІІІ ступенів) розділили третє місце. 

У загальнокомандному заліку з віджимання від підлоги (лавки) переможцем стала команда Богданівського ОЗЗСО, другу сходинку завоювали учні ОНВЗ Чернігівська ЗОШ І-ІІІ ступенів, а «бронзу» – команда Чернігівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. 

У військово-спортивному турнірі командного заліку найвищий щабель пошани здобула команда Богданівського ОЗЗСО. Другу сходинку посіла команда Чернігівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Третю сходинку зайняла команда ОНВЗ Чернігівська ЗОШ І-ІІІ ступенів. 

Переможці та призери військово-спортивного турніру нагороджені грамотами відділу освіти, молоді та спорту Чернігівської селищної ради.

Коментарі