Організація туристсько-краєзнавчої роботи. Маємо нагороди

На базі КЗ «Центр туризму» ЗОР 26 лютого 2020 року відбувся обласний семінар-нарада «Організація туристсько-краєзнавчої роботи у закладах освіти області у 2019 році». 

У семінарі взяли участь Куц Лариса Анатоліївна, начальник відділу освіти, молоді та спорту та Школяренко Світлана Анатоліївна, директор БДЮТ. Семінар відкрив директор Центру туризму Романчик Олександр Павлович, який привітав учасників та ознайомив із системою організації роботи Центру туризму у 2019 році. 

Чурикова Лариса Василівна, методист відділу позашкільної, вищої освіти та інтернат них закладів Департаменту освіти і науки нагородила переможців обласного огляду-конкурсу на «Кращу організацію туристсько-краєзнавчої роботи в районі (місті, територіальній громаді) Запорізької області у 2019 році. 

Грамотою Департаменту освіти і науки за зайняте ІІІ місце у обласному огляді-конкурсі на кращу організацію туристсько-краєзнавчої роботи у 2019 році нагороджено Куц Ларису Анатоліївну, начальника відділу освіти, молоді та спорту Чернігівської селищної ради Чернігівського району Запорізької області. 

Грамотою Департаменту освіти і науки облдержадміністрації за високий рівень підготовки матеріалів району до огляду-конкурсу, сприяння розвитку та координації туристсько-краєзнавчої роботи в районі (місті, ОТГ) у 2019 році нагороджено Шоляренко Світлану Анатоліївну. 

Оглядову екскурсію музеєм історії дитячого туризму і краєзнавства та аналіз стану туристсько-краєзнавчої роботи закладів освіти області у 2019 році провів Шелегеда Віталій Іванович, заступник директора з науково-методичної роботи КЗ «Центр туризму» ЗОР. 

Цікавими були також виступи колег із Енергодара, Мелітополя та Василівки. 

Після завершення семінару були проведені індивідуальні консультації з питань туристсько-краєзнавчої роботи та подальшої співпраці з обласним Центром туризму.

Коментарі