Всеукраїнський конкурс шкільних малюнків "Мої права"

Запрошуємо учнів до участі у Конкурсі.

Щороку до Міжнародного дня захисту дітей проводиться Всеукраїнський конкурс шкільних малюнків "Мої права". Його мета - розвиток морально-етичних якостей дітей, формування у дітей і підлітків позитивного образу права, як державного інституту, виховання почуття важливості прав дитини; соціальна підтримка талановитої учнівської молоді, сприяння їх самореалізації та творчому розвитку, активне залучення творчої молоді до соціально-вагомої діяльності.

Для участі у конкурсі запрошуються учні закладів загальної середньої освіти віком до 18 років.

Конкурс проводиться у наступних номінаціях:
  • Молодша група. Індивідуальна робота (малюнки);
  • Молодша група. Колективна робота (малюнки);
  • Середня група. Індивідуальна робота (малюнки);
  • Середня група. Колективна робота (малюнки);
  • Старша група. Індивідуальна робота (малюнки);
  • Старша група. Колективна робота (малюнки);
  • Старша група. Індивідуальна робота (міні-комікси);
Старша група. Індивідуальна робота («меми» – гумористичні зображення, в яких знакові елементи співіснують з текстовими елементами).

До молодшої групи відносяться діти віком від 6 до 10 років; до середньої групи – від 11 до 14 років; до старшої групи – від 15 до 18 років. Колективною вважається робота, яку виконано не більше, ніж 3 учнями.

Конкурсні роботи повинні бути пов'язані з загальною тематикою Конкурсу; виконуються в довільній графічній чи живописній техніці (олівці, фломастери, фарби, авторська техніка, комп'ютерна графіка тощо) на форматі А4.

✔️ Положення про Конкурс за посиланням: https://docs.google.com/document/d/1bEwtbNXeKIPFpqrDwMmDMdLJahI9rqFqioGcfEfVvsU/edit?usp=sharing
✔️ Контактні дані Оргкомітету: uccplec@gmail.com;

✔️ Голова Всеукраїнського оргкомітету: Сошников Антон Олександрович, тел.+380955031091.

Коментарі