Готуємося до обласних змагань зі спортивного туризму


Традиційною стала участь працівників закладів освіти Чернігівської громади у обласних змаганнях зі спортивного туризму.

Із 16 по 18 вересня 2021 року у м. Запоріжжя на о. Хортиця буде проходити ХХХІІ обласний зліт-змагання зі спортивного туризму серед працівників освіти, присвячений Всесвітньому Дню туризму. Від закладів освіти Чернігівської громади планується направити на змагання дві команди у двох вікових категоріях: «ветерани туризму» (45 років і старші) та «основна вікова категорія» (до 45 років).

З метою підготовки до участі у обласному зльоті, 3 та 4 вересня 2021 року на базі Верхньотокмацького ОЗЗСО був проведений семінар та навчально-тренувальні збори зі спортивного туризму для учасників обласних змагань.

Бондаренко Ярослав Юрійович та Бадіон Олександр Петрович провели майстер-класи та тренування учасників з основних видів змагань обласного зльоту.

Бажаємо нашим педагогам успішно позмагатися на Зльоті та повернутись з перемогою. 

Минулого разу за підсумками участі у ХХХІ зльоті команда Чернігівської ОТГ «Ветерани туризму» посіла – 4 місце; команда «загальної вікової групи» – ІІ місце та була нагороджена грамотами, кубком та цінним подарунком Департаменту освіти і науки облдержадміністрації та обласної організації профспілки.

 

Коментарі