Обласний семінар "Організація науково-дослідницької діяльності учнів"

 


12.10.2021 р. відбувся обласний онлайн семінар «Організація науково-дослідницької діяльності учнів у 2021/2022 н.р. (історико-географічний профіль МАН)», який провела Олена Шелегеда, завідувачка організаційно-масовим відділом (з питань роботи з талановитою молоддю КЗ «Центр туризму» ЗОР).

У семінарі взяли участь наукові співробітники Запорізького національного університету, що входять до складу журі обласного етапу МАН, які розкрили основні вимоги до наукових досліджень та написання науково-дослідницьких проєктів.

Тетяна Коломоєць та Ія Пелех розкрили особливості написання проєктів із правознавства. Сергій Білівненко зупинився на аспектах досліджень з історичного краєзнавства, Олександра Сорокіна розкрила тему соціологічних досліджень, Лідія Горошкова, кандидат наук Києво-Могилянської Академії, наголосила на актуальних темах з географії та геології.

На заклади загальної середньої освіти буде надіслано лист про основні етапи проведення конкурсу-захисту МАН.

Матеріали семінару будуть розміщені на офіційному сайті КЗ «Центр туризму» ЗОР, якими можуть скористатися вчителі та учні, що займаються науково-дослідницькою роботою та написанням науково-дослідницьких проєктів.

Коментарі