Підсумки районного етапу учнівських олімпіад 2021-22 н.р.


З дотриманням законодавства України у частині запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19 та з метою сприянню збереженню здоров’я учасників на ІІ (районний) етап учнівських олімпіад 2021/2022 н.р. було запрошено по одному учаснику від ЗЗСО та додаткові учасники від філій. В олімпіадах брали участь 47 учнів:  26 школярів із селищних шкіл та 21 – із сільських.  Всі заклади громади забезпечили  участь шкільних переможців у районному етапі олімпіад відповідно наданих заявок, за винятком учнів, які не змогли бути присутніми за станом здоров’я. Найчисельнішою була явка учнів Чернігівської ЗОШ І-ІІІ ступенів та ОНВЗ Чернігівської ЗОШ ім. А.М. Темника.

Учасниками олімпіад були представники 5 закладів загальної середньої освіти.   Кількість переможців становить 24 (44%), з них більша частина учні 10-11 класів.

      Результати ІІ (районного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін показали, що найбільше призових місць зайняли учні ОНВЗ Чернігівської ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. А.М. Темника (10) та  Чернігівської ЗОШ І-ІІІ ступенів (6). Найбільш результативно виступили команди учнів ОНВЗ Чернігівської ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. А.М. Темника (77% учнів, які взяли участь в олімпіадах – призери), Чернігівської ЗОШ І-ІІІ ступенів (46%), у Новополтавській ЗОШ – 43% призерів, Богданівському ОЗЗСО - 38% призерів,   Верхньотокмацькому ОЗЗСО – 29 %.

У складі районного журі працювало  32 педагогічних працівники основного складу із 7 закладів.  

12 переможців районного етапу запрошено до участі в обласному, який проходитиме у м. Запоріжжя у січні-лютому 2022 року.

Коментарі